Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@14:24:54 GMT

شنای مستربلیط بر خلاف جریان رودخانه

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۸۰۷۴۴

منایع انسانی یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های برندها شمار می‌آیند. سرمایه‌هایی که در دو سال گذشته به دلیل وقوع بحران‌های جدی مانند شیوع ویروس کرونا و بروز مشکلات اقتصادی برای کارفرمایان بیشترین آسیب را به دلیل تعدیل‌های بزرگ دیده‌اند و این اتفاق موجی از انتقاد از سوی گروه‌های مختلف حرفه‌ای را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان بر این باورند که بی‌توجهی برندها به موضوع مهم نگهداشت نیروی انسانی، حتی برندهایی که تا پیش از شیوع کرونا در حوزه منابع انسانی تبلیغات فراوانی می‌کردند موجب بی‌اعتمادی نیروی انسانی به برندها شدده است.

در این بین اما برندهایی با مدیریت و کاهش هزینه‌های جانبی، سرمایه‌های انسانی خود را حفظ کردند و برخی از برندها نیز با وجود شرایط نامساعد اقتصادی اقدام به جذب نیروی کار حرفه‌ای تعدیل شده سایر برندها کردند.

مستربلیط به عنوان یکی از ۳ برند مطرح در اکوسیستم گردشگری ایران، یک نمونه بارز از برندهایی است که با وجود دست‌ و پنجه نرم کردن با مشکلات اقتصادی ناشی از کاهش شدید میزان سفرهای داخلی و خارجی، نه تنها حفظ نیروی انسانی، بلکه جذب و حمایت از نیروهای حرفه‌ای تعدیل شده سایر برندها را در دستور کار خود قرار داد.

بر اساس اعلام امیر مسعود عطایی، مدیر منابع انسانی مستربلیط، اگر چه مستربلیط به عنوان یکی از بازیگران اصلی صنعت گردشگری آنلاین، مانند سایر فعالان این حوزه با مشکلات ناشی از کاهش درآمد حاصل از فروش آنلاین بلیط سفر مواجه است، اما در حیطه‌ی منابع انسانی رفتاری متفاوت داشت. وی افزود: «مستربلیط برای تحقق دو هدف رشد و توسعه کیفی تیم‌ها و همچنین حمایت از نیروی کاری که به دلیل مشکلات اقتصادی کارفرمایان بیکار شده‌اند اقدام به جذب نیرو و به ویژه‌ نیروهای حرفه‌ای تعدیل شده سایر برندها کرد. به طوریکه طی یک سال اخیر مستربلیط با یک روند رو به رشد جذب نیروهای حرفه‌ای مواجه و رشد ۴۳ درصدی جذب نیروی انسانی را تجربه کرده است.»

بر اساس آمار ارائه شده از سوی تیم منابع انسانی مستربلیط، در حال حاضر این برند فعال استارت‌آپی دارای حدود یکصد نیروی فعال است که ۶۳ درصد از پرسنل این خانواده را گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ ساله،۳۰ درصد را گروه سنی۳۰ تا ۴۰ ساله و ۷ درصد را گروه سنی بالای ۴۰ سال تشکیل داده‌اند. این موضوع ساختار جوان این خانواده را به خوبی نشان می‌دهد. مدیر منابع انسانی مستربلیط با اشاره به اعمال سیاست‌های ویژه‌ی شرایط بحران در دوران کرونا گفت: « سلامت پرسنل در مستربلیط در اولویت قرار دارد و به همین دلیل در دوران کرونا حدود 60 درصد از پرسنل مستربلیط دورکاری را تجربه کردند.»

عطایی در پاسخ به این سوال که آیا دورکاری اختلالی در سرعت و روند انجام کارها ایجاد نکرده است گفت: «با توجه به برنامه‌ریزی دقیق، ارائه آموزش‌های لازم و فراهم کردن بستر مناسب برای انجام هرچه بهتر امور وبرگزاری جلسات به صورت دورکاری، تجربه‌ی مطلوبی از این شیوه‌ی کار برای پرسنل و مدیران مستربلیط ثبت شد.»

مستربلیط یکی از بازیگران اصلی اکوسیستم استارت‌آپی در حوزه گردشگری است که کامل‌ترین سبد محصولات سفر از بلیط هواپیما (داخلی و خارجی) تا بلیط قطار، اتوبوس، سواری بین‌شهری و... را ارایه میدهد. شنیده‌ها حاکی از این است که این برند در حال تکمیل‌تر کردن سبد محصولات خود بوده و در آینده نزدیک اخبار جدیدی در مورد محصولات نورسیده این خانواده به گوش خواهد رسید.

منبع: الف

کلیدواژه: منابع انسانی نیروی انسانی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است

 حسن بروشکی در همایش استانی خیرین مدرسه یار سیستان و بلوچستان، ضمن قدردانی از اندیشه و نگاه بلند و عمیق خیرین گران‌قدر بیان کرد: فرزندان معصوم سیستان و بلوچستان هنوز هم در هر دو حوزه مدرسه‌سازی و مدرسه یاری منتظر سخاوت و لطف انسان‌هایی نیک‌اندیش هستند تا با حضور تأثیرگذارشان بارقه‌ای از امید و همدلی در بین دانش‌آموزان استمرار یابد.

وی ادامه: در مسیر مدرسه یاری موضوع نگهداشت و ماندگاری نیروی انسانی در مناطق مختلف استان بسیار حائز اهمیت است و در برخی موارد یک دغدغه خواهد بود؛ به همین دلیل تأمین فضای اسکان آنان یک ضرورت است.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان تصریح کرد: اصرار و اعتقاد ما بر این است که موضوع جذب نیرو در آزمون‌های استخدامی در سیستان و بلوچستان با اولویت بومی پذیری باشد تا شاهد ماندگاری و رفع کمبود دیرینه نیروی انسانی باشیم.

وی افزود: از مولفه‌های مهم تأثیرگذار در پوشش حداکثری تحصیلی دانش‌آموزان، توسعه طرح روستا مرکزی و مدارس شبانه‌روزی است.

بروشکی اذعان کرد: بسیاری از چالش‌ها و مشکلات آموزش‌وپرورش استان متأثر از رشد جمعیت دانش‌آموزی است که به طور میانگین سالانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر افزایش می‌یابد و هم نیاز به فضا و تجهیزات و هم نیروی انسانی را تشدید می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرزندان معصوم سیستان و بلوچستان هنوز هم در هر دو حوزه مدرسه‌سازی و مدرسه یاری منتظر سخاوت و لطف انسان‌هایی نیک‌اندیش هستند تا با حضور تأثیرگذارشان بارقه‌ای از امید و همدلی در بین دانش‌آموزان استمرار یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است